Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"Ο Εξυπνος Παραδέχεται, Ο Πονηρός Δικαιολογείται, Ο Ηλίθιος Επιμένει"

H νεόκοπη πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, κα Μπαφίτη (θυμάστε, εκείνη για την οποία είχε γίνει ντόρος σχετικά με τις απουσίες της από τις συνεδριάσεις...), έκανε το πρώτο της λάθος. Για κακή της/μας τύχη, δεν πρόκειται για ένα μικρό λάθος χωρίς συνέπειες.

Όπως σχολιάστηκε έντονα από τα ΜΜΕ της Ρόδου, η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Γκολφ Αφάντου Ρόδου, δεν αντικατοπτρίζει όσα πραγματικά συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μάταια προσπάθησαν να δικαιολογήσουν την απόφαση και να βγάλουν το λάθος σωστό. Τέτοια ήταν η επιμονή του Μαχαιρίδη να καλύψει την πρόεδρό του, που σε δήλωσή του χαρακτήρισε "αγράμματους" όσους είχαν διαφορετική άποψη από εκείνον - δηλαδή όλους!

Εξαιτίας αυτού του λάθους, ξεσηκώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου και το ΤΕΕ Δωδεκανήσου εναντίον της Περιφέρειας για παραποίηση των προτάσεών τους. Μάλιστα, ο Δήμος Ρόδου αποφάσισε να "καπελώσει" το Μαχαιρίδη και να στείλει τη γνωμάτευσή του απευθείας στο ΥΠΕΚΑ, μήπως και προλάβει το κακό.

Για κακή τύχη του περιφερειάρχη, το ΤΑΙΠΕΔ πρόλαβε και έβγαλε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο "δεν αλλάζουν οι όροι του διαγωνισμού" για το γκολφ Αφάντου, αφού.. συμφωνεί και η Περιφέρεια!!!

Τελικά, αφού είχε γίνει η ζημιά και με επτά μέρες καθυστέρηση, βρέθηκε μόνο ο αντιπεριφερειάρχης Χ"ιωάννου να παραδεχτεί το λάθος!
 Άραγε, για τον περιφερειάρχη είναι και ο Χ"ιωάννου...  "αγράμματος";;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου